diumenge, 30 de gener del 2011

ELS RACONS DELS DILLUNS

Tots els dilluns de 9'45 a 10'30 dividim el grup en dos i anem a jugar a joc simbòlic i a construccions. El joc és la manera natural que té l'infant d'aprendre, d'interelacionar-se amb els seus companys, d'assajar la realitat... i no els hem de privar d'aquests moments. En el joc son ells mateixos, sense pressions de cap tipus, juguen relaxadament i sobretot veureu com s'ho passen de bé!!! En aquestes fotos està el grup sencer.




3 comentaris:

  1. L'enhorabona pel teu espai. És un lloc on de veritat es pot veure la feina que feu. Encara queda molt per fer i es pot millorar però estàs al camí. Segueix així.

    ResponElimina
  2. Com diu "anònim" l'espai d'intercanvi del blog és una molt bona ocasió per veure imatges del que fan els nostres fills. També és veritat que es pot millorar com tot en la vida sinó estariem apanyats però... quants de profes i escoles tenen un blog al dia de tot el que fan??? A més, el mestre no només té els blogs per escriure hi ha molta feina de preparació darrera, de reunions amb altres mestres, de cursos de formació,... i alà encara ens queda temps per fer el blog. Gràcies per cada entrada que fas durant el teu dia lliure.Muak.

    ResponElimina
  3. Jo també pens que tot en la vida es pot millorar i que el bloc no és per a escriure tot el que es fa al dia a dia, això ja ho sabem i en realitat les imatges són el de menys, sinó per a expressar la tasca educativa que hi ha al darrera de les activitats i les programacions, partir dels interessos dels infants per a construïr la seua educació és inquietant a la vegada que interessant. L'enhorabona.

    ResponElimina