dilluns, 7 de febrer del 2011

PROJECTE

Aquesta setmana ha vingut el papà de na Gabriela i ens ha ensenyat fotografies de peixos d'Eivissa que ell ha pescat. Ens ha parlat del Besuc, de la Xerna, del peix Espasa, de la Ratjada, de la Mòllera, de l'Anfòs, del Pagre, de la Gallineta... i de molts altres.

3 comentaris:

  1. ja veig d'on ha tret n'Andreu "i el besuc m'agradarà molt que ho ha dit es pare de na Gabriela"...jeje
    Moltes gràcies Pepi per tota sa feina que hi fas i també a tots es papàs/mamàs que dediquen el seu temps als nostres fills, ells estan encantats i cada vegada que hi va algú a fer un rato amb ells és una festa. QUINA SORT TENIM!!

    ResponElimina
  2. Quina sort que tenim amb aquest papis que ajuden i aporten molta informació als projectes!!! La veritat és que aixó és un luxe perquè no sempre es pot comptar amb la col·laboració dels pares ja sigui per raons de treball o d'altres. M'encanta. Quina pena no haver-ho vist! (la propera vegada video i ho penjau...)Al final del projecte el meu fill sabre dir millor el noms del peixos que jo, (ja,ja,ja!!!)

    ResponElimina
  3. La veritát es que estic subvencionát per totes les peixeteries d'Eivissa per engatussar als nens i canviar les xuxes... per filets de peix...jojojojo.
    M'ho vaig passar d'alló més Bé.
    Visca els peixos i...les peixes....que si no s'enfada la ministra....jajajajaj

    ResponElimina